Singers : Premji Amaran, Naveen and Chorus

Music by : Yuvan Shankar Raja

Lyrics by : Premji Amaran and Swathi

Chorus : Oru vanmurai mun varuvan
Oruvan siruvan ene
Vandhavanin valuvil thiramai thiranai
Siru seythavanai oru kaal adithaal
Thalai kaal idam maaridumey

Chorus : Theekereekaa…

Rapp : Watch your moves when I feeling right
Shake your *** if you are feeling tight
Put your hands high up in the air
Wave’em around like you really do care
Do for the base row
When I get down on studio
Watch till twenty four is upon the timer card
Move it, prove it if your feeling hot
Bottle bottle mani, I really want your honey
Spit it that it is so easy
Oo I like it juicy
Get the lead up, get it done so high
Get it fixed with a raving style
Don’t know who the hell I am
Waiting for the boys
Bottle Mani

Chorus : Theekereekaa…
Just don’t care

Chorus : Oho ho
Bottle Mani…(8)

Chorus : Theekereekaa…

பாடகர்கள் : பிரேம்ஜி அமரன், நவீன் மற்றும் குழு

இசை அமைப்பாளர் : யுவன் ஷங்கர் ராஜா

பாடல் ஆசிரியர் : பிரேம்ஜி அமரன் மற்றும் சுவாதி

குழு : ஒரு வன்முறை முன் வருவான்
ஒருவன் சிறுவன் என
வந்தவனின் வலுவில் திறமை திறனை
சிறு செய்தவனை ஒரு கால் அடித்தால்
தலை கால் இடம் மாறிடுமே

குழு : தீக்கரீகா…

ராப் : வாட்ச் யுவர் மூவ்ஸ் வென் ஐ ஃபீலிங் ரைட்
ஷேக் யுவர் *…..* இஃப் யு ஆர் ஃபீலிங் டைட்
புட் யுவர் ஹேண்ட்ஸ ஹை அப் இன் தி ஏர்
…………………

குழு : தீக்கரீகா…
ஜஸ்ட் டோன்ட் கேர்

குழு : ஓஹோ ஹோ
பாட்டில் மணி…(8)

குழு : தீக்கரீகா…


tamil chat room

Added by

Nithya

SHARE

ADVERTISEMENT


"Pushpa 2 : The Rule"PEELINGS Song: Click Here