Singer : Sharmila

Music by : Shyam Benjamin

Chorus : {Fun…fun…fun…
Fun…fun…fun…
Fun…fun…fun…
Fun…fun…fun… } (2)

Female : Science is fun so easy
Science is fun so easy
Very easy
Ha..ha ha..ha ha
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Male : Haaaaaa…..

Male : Science… science…
Science… science…
Science is so much fun…

Chorus : Experimentation
Gives you motivation
Add some extra passion
Brings in transformation

Chorus : Scientist in the making
Play and learn with him

Female : Come on come on here we go
Hey.. bring it up O boy
Time for exploration
Some vacuum.. some pressure
Some ideas to treasure

Female : Light travels faster than sound
E = MC square
A religion that’s universally bound

Female : Science is fun so easy
Science is fun so easy
Very easy
Ha..ha ha..ha ha
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Male : Haaaaaa…..

Male : Science… science…
Science… science…
Science is so much fun…

Female : Laws And theories
Makes up some density
Physics and chemistry
Shake hands for gravity
Yeah! That’s science

பாடகி : ஷர்மிளா

இசையமைப்பாளர் : ஷியாம் பெஞ்சமின்

குழு : { ஃபன் ஃபன் ஃபன்
ஃபன் ஃபன் ஃபன் ஃபன்
ஃபன் ஃபன் ஃபன் ஃபன்
ஃபன் } (2)

பெண் : சயின்ஸ் இஸ்
ஃபன் சோ ஈசி சயின்ஸ்
இஸ் ஃபன் சோ ஈசி வெரி
ஈசி ஹா ஹா ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா
ஆண் : ஹா

ஆண் : சயின்ஸ் சயின்ஸ்
சயின்ஸ் சயின்ஸ் சயின்ஸ்
இஸ் சோ மச் ஃபன்

குழு : எக்ஸ்பெரிமென்டஷன்
கிவ்ஸ் யூ மொடிவேஷன்
அட் சம் எக்ஸ்ட்ரா பேஷன்
பிரிங்ஸ் இன் ட்ரான்ஸ்பார்மேஷன்

குழு : சயின்டிஸ்ட் இன்
தி மேக்கிங் ப்ளே அன்ட்
லேர்ன் வித் ஹிம்

பெண் : கம் ஆன் கம் ஆன்
ஹேர் வி கோ ஹே பிரிங்
இட் அப் ஓ பாய் டைம் பார்
எக்ஸ்ப்ளோரேஷன் சம்
வகம் சம் பிரஷர் சம்
ஐடியாஸ் டு ட்ரஷர்

பெண் : லைட் ட்ராவில்ஸ்
பாஸ்டர் தன் சவுண்ட்
இ = எம்.சி ஸ்குவர் எ
ரிலிஜியன் தட்ஸ்
யூனிவெர்சலி பௌண்ட்

பெண் : சயின்ஸ் இஸ் ஃபன்
சோ ஈசி சயின்ஸ் இஸ் ஃபன்
சோ ஈசி வெரி ஈசி ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா ஹா
ஹா ஹா ஹா
ஆண் : ஹா

ஆண் : சயின்ஸ் சயின்ஸ்
சயின்ஸ் சயின்ஸ் சயின்ஸ்
இஸ் சோ மச் ஃபன்

பெண் : லாஸ் அண்ட் தியரிஸ்
மேக்ஸ் அப் சம் டென்சிட்டி
பிசிக்ஸ் அண்ட் கெமிஸ்ட்ரி
ஷேக் ஹன்ட்ஸ் பார்
க்ராவிட்டி யா தட் இஸ்
சயின்ஸ்


tamil chat room

Added by

Nithya

SHARE

ADVERTISEMENT


"Pushpa 2 : The Rule"PEELINGS Song: Click Here