Vasudeva Sudham Song Lyrics is a track from Sree Krishna Arjuna Yudham Tamil Film– 1963, Starring N. T. Rama Rao, Akkineni Nageswara Rao, B. Saroja Devi and Others. This song was sung by Ghandasala and the music was composed by Pendyala Nageswara Rao. Lyrics works are penned by Thanjai N. Ramaiah Dass.

Singer : Ghandasala

Music Director : Pendyala Nageswara Rao

Lyricist : Thanjai N. Ramaiah Dass

Male : Vaasudeva sudham devam
Kamsa chanura marthanam
Devaki paramanandham
Krishnam vandhae jaghatharum

Male : Vandhae thavakala shyamam
Pedhakowsheya vasasam
Sanandham..sundaram ..sutham
Sreekrishnam pigru deghaparam

பாடகர் : கண்டசாலா

இசை அமைப்பாளர் : பெண்டியாலா நாகேஸ்வர ராவ்

 பாடல் ஆசிரியர் : தஞ்சை என். ராமைய்யா தாஸ்

ஆண் : வாசுதேவ சுதம் தேவம்
கம்ச சாணுர மர்த்தனம்
தேவகி பரமானந்தம்
கிருஷ்ணம் வந்தே ஜகத்குரும்

ஆண் : வந்தே தவகள ஸ்யாமம்
பீதகௌ சேய வாசசம்
ஸானந்தம் …சுந்தரம் …சுத்தம்
ஸ்ரீகிருஷ்ணம் பிரக்ரு தேஹ்பரம்…..


tamil chat room

Added by

Nithya

SHARE

ADVERTISEMENT


"Dragon"Vazhithunaiye Song: Click Here