Singer : Anirudh Ravichander

Music by : Anirudh Ravichander

Lyrics by : Heisenberg

Wasted Song Lyrics is from “Vikram” tamil film starring Kamal Haasan in a lead role. This song is sung by and composed by Rockstar “Anirudh Ravichander“. Lyrics are penned by “Heisenberg” .

Male : I’m drinking now,
I’m so wasted
I’ve had 3 shots of JD and 4 rounds of Gin
Some Jagermeister in my belly I’m about to win
I’m freakin drunk
I’m so wasted

Male : Tequila in the glass,
Lime and salt in the hand
Just put it in your system
you are the strongest Man..

Male : Hoo.

Male : Ah ah aaaha

Male : I m sober now
No thats a lie
Im so wasted
I see colours in the sky
My head is spinning-round
Sombody help me now
Im falling to the ground
Im freaking drunk

Male : Oh noo.. im so wasted

Take my order..

I wanna last shot of whiskey,
And a beer to chase
Take that absinthe and pour it all over myface

Male : Ah ah aaaha

 

Note : A kind request to everyone, this is a rough draft lyrics . If you find any mistake or error in it, please send us a email with correction. We are happy to change it anytime after your request. To contact us : Contact (tamil2lyrics.com)

பாடகர்கள்  : அனிருத் ரவிச்சந்தர்

இசை அமைப்பாளர் : அனிருத் ரவிச்சந்தர்

பாடல் ஆசிரியர் : ஹீன்ஸ் பெர்க்

ஆண் : ஐ அம் ட்ரிங்கிங் நௌ
ஹ ஹ ஹ
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்
இ’வே ஹாட் 3 ஷாட்ஸ் ஆஃப் ஜேடி
அண்ட் 4 ரௌண்ட்ஸ் ஆஃப் ஜின்

ஆண் : ஸம் ஜெஜெர்மெய்ஸ்டெர் இன் மை பெல்லி
ஐ அம் அபௌட் டு வின்
ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ருங்க
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்

ஆண் : டெக்யுலா இன் தி கிளாஸ்
லைம் ன் சால்ட் இன் தி ஹாண்ட்
ஜஸ்ட் புட் இன் யுவர் சிஸ்டம்
யு ஆர் தி ஸ்ட்ரோங்ஙஸ்ட் மேன்

ஆண் : ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ
ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ

ஆண் : ஐ அம் சோபெர் நௌ
நோ தட்ஸ் எ லை
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் ஏ
ஐ சி கலர்ஸ் இன் தி ஸ்கை
மை ஹெட் இஸ் ஸ்பின்னிங் ரவுண்டு

ஆண் : சம்படி ஹெல்ப் மீ நௌ
ஐ அம் ஃபால்லிங் டு தி கிரௌண்ட்
ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ரங்க்
ஒ நோ
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்
டேக் மை ஆர்டர்

ஆண் : ஐ வான்னா லாஸ்ட் ஷாட் ஆஃப் விஸ்கி
அண்ட் எ பீர் டு சேஸ்
டேக் தட் அப்சிந்த்
போர் இட் ஆல் ஓவர் மை ஃபேஸ் ஏ

ஆண் : ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ
ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ


tamil chat room

Added by

Admin

SHARE

ADVERTISEMENT


"Vidaamuyarchi"Sawadeeka Song: Click Here